Tio artiklar om Kuba i svensk översättning

El Che, Ernesto Guevara (aka Chang Cho Fuser) föddes i Rosario, Santa Fe, Argentina, den 14. juni 1928 och mördades för sin övertygelse i La Higuera, Vallegrande, Santa Cruz, Bolivia, den 9. oktober 1967.

Januari 2022 har varit Kuba-månad i Monthly Review. Jag har översatt de artiklar som publicerats där under månaden och dessutom ett par artiklar från andra källor. Totalt blev det tio artiklar om Kuba i svensk översättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimized by Optimole

Upptäck mer från cronander.net

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa